Animalbook Skalarke

Dokumentarna literatura

€ 8,29

(vklj. 9,5% DDV - izklj. stroški dostave)

Vsebina: 1 k.

Dostava do četrtek, 27. junij, v kolikor naročite do dne sreda do 00:00 ure .

Na zalogi je samo še 1 kos

Brezplačna dostava do Slovenija od € 49,90.
Več informacij o odpremi in dostavi

Lastnosti in prednosti

  • mehka vezava
  • 72 strani
  • cca. 70 barvnih slik
  • v nemškem jeziku

Št. izd.: Xol-ANB-10119, Vsebina: 1 kos, EAN: 9783936027198

Opis

Vsak naslov obravnava znanstveni status, hranjenje, pogoje v akvariju, nego, vzrejo, akvarijske rastline (izbira primernih za obravnavane živali), bolezni, stanje v naravi in ​​sorodne vrste. Vse je napisano na lahko razumljiv način v "lahko berljivem" jeziku. Veliko vrednosti pripisujejo zanimivim "zgodbam iz ozadja", zaradi katerih je branje knjig zabavno, tudi če ne želite le hitro in kompetentno pridobiti informacij.

Poleg podatkov o živalih, navedenih v naslovu, so v vsaki knjigi tudi splošni akvaristični podatki o kakovosti vode, akvaristični tehnologiji, biološkem ravnovesju in še marsičem. Oblika telesa in obnašanje rib sta akvariste vedno privlačila. Čeprav so znanstveno znani že od leta 1823, so šele leta 1911 postali dostopni za akvaristiko. Na začetku so bile še težave z vzrejo, danes pa je na voljo veliko variant vzreje za vsak okus. Poleg oblike in obarvanosti telesa je zelo zanimivo tudi obnašanje. Če so jadrnice dobro oskrbovane in je v akvariju dovolj prostora, lahko skoraj vedno opazujemo obnašanje potomcev. Fascinanten pogled, še posebej vznemirljiv za otroke.

Ta mini nudi informacije o tem, kako naj bi izgledal akvarij za jadrnice, katere rastline so posebej primerne, kakovost vode, bolezni, vedenje, vzreja, vzreja z barvnimi različicami in sorodniki v naravi. Čudovite slike dopolnjujejo to čudovito knjigo.

Blagovna znamka: Animalbook

Mnenje naših strank

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek Animalbook Skalarke