HUNTER

HUNTER

Ljubezen, družina, strast

Strast blagovne znamke je izdelava unikatnih, kakovostnih dodatkov za pse in mačke. Želijo, da vsa živa bitja doživijo ljubezen, zdravje in varnost sveta. To zagotavljajo s svojimi izdelki, pa tudi s projekti, ki jih sprožajo ali podpirajo. S svojimi odgovornimi in okoljsko ozaveščenimi dejanji prispevajo k ohranjanju našega planeta kot prostora, na katerem je vredno živeti. Podpirajo projekte, ki zagotavljajo boljši jutri na področju varstva okolja in socialne pravičnosti - za živali in ljudi. Njihovi izdelki so zasnovani tako, da naredijo življenje "ekstra lepo" - ljubeče. So izraz ljubezni do vašega hišnega ljubljenčka. Z ljubeznijo, predanostjo in operativno odličnostjo ustvarjajo trajnostne izdelke, spodbujajo varstvo okolja in socialno pravičnost, da bi skupaj ustvarili ljubečo in za življenje primerno prihodnost.

Kaj pomeni HUNTER?

Zaupanje in zvestoba
Iskrenost ustvarja zaupanje, zaupanje pa varnost. Zato sta za blagovno znamko zaupanje in zvestoba ključnega pomena ter temelj dolgoročnih odnosov s strankami in zaposlenimi. Vedno izpolnijo, kar obljubijo, in se osredotočajo na preglednost na vseh področjih - ne zato, ker se to od njih pričakuje, ampak ker je tako prav in ker jim ni vseeno.

Strastno in ročno izdelano
S sočutjem do živali, ljudi in materialov ustvarjajo nepozabne trenutke in visokokakovostne izdelke. Vsak izdelek izdelajo izkušeni obrtniki z veliko pozornostjo do podrobnosti. Verjamejo, da je prava obrt več kot le oblika umetnosti in strankam ponuja nekaj posebnega in edinstvenega, česar stroji ne morejo reproducirati.

Odličnost in iznajdljivost
Pozornost do podrobnosti, izdelava in strast do najvišje kakovosti so del njihove edinstvene tradicije. Nenehno si prizadevajo za odličnost in inovacije, da bi svojim strankam ponudili neprekosljivo izkušnjo. S ponosom si postavljajo izzive in se nenehno izboljšujejo, da bi svoje stranke vedno znova presenetili in navdušili.

Spoštovanje in energija
Cenijo raznolikost, različne osebnosti in načine razmišljanja, ki jih vodijo njihove HUNTER vrednote in kulturna usklajenost. Spodbujajo spoštljivo in energično kulturo, spodbujajo pozitivno delovno okolje in izražajo strast do tega, kar počnejo. Zaradi skrbi za stranke in zaposlene vedno naredijo še dodatno miljo.

Odkrijte izdelke znamke HUNTER.