Poslanstvo znamke Ruffwear

Poslanstvo znamke Ruffwear

Z dobrimi deli delajmo dobro!

Podjetje Ruffwear, ki se zavzema za izdelavo odličnih izdelkov, opredeljuje uspeh kot odgovornost do skupnosti in planeta. Včasih temu pravimo "delati dobro z dobrimi dejanji". Za blagovno znamko to pomeni, da poslovanje vodi tako, da čim bolj poveča dobro, hkrati pa se zaveda vpliva na planet. Zato se znamka Ruffwear vključuje v stalen proces pregledovanja in izboljševanja izdelkov ter praks, da bi povečala pozitiven vpliv poslovanja in zmanjšala nepotrebno škodo.

TRAJNOSTNO NAKUPOVANJE

Ruffwear skrbno izbira materiale za svoje izdelke, pri čemer upošteva njihovo trajnost, trajnostno nabavo in zmogljivost. Vedno več tkanin je izdelanih po sistemu bluesign®, ki izpolnjuje najvišje okoljske standarde, medtem ko se za igrače uporablja le trajnostna naravna guma, ki ne vsebuje nafte.

ZMANJŠANJE ODPADKOV

Podjetje Ruffwear se razvija v smeri pionirskega novega poslovnega modela, ki mu omogoča hitrejši odziv na zahteve trga in proizvodnjo le tistega, kar je potrebno. Ta model omogoča, da so dobavni roki izdelkov, kot so oprsnice Front Range™, od naročila do odpreme le 30 dni. To pomeni, da se odpadki zmanjšajo na vseh stopnjah dobavne verige, s čimer se zmanjša splošni vpliv na okolje.

ZAVESTNO OBLIKOVANJE

Podjetje Ruffwear si pri oblikovanju izdelkov prizadeva biti okolju prijazen. Za varnostno luč za pse The Beacon™ je na primer razvilo izdelek, ki uporablja akumulatorsko baterijo. Svetilka Beacon™ ima baterijo visoke zmogljivosti, ki jo je mogoče polniti prek vmesnika USB, priložen pa ji je standardni 15-centimetrski polnilni kabel USB.