Ruffwear - preizkušena obljuba

Ruffwear - preizkušena obljuba

Vsi izdelki blagovne znamke so strogo testirani na terenu, s pravimi psi, ki res trdo delajo!

Prav zato Ruffwear s ponosom ponuja garancijo za napake v materialu in izdelavi.

Ruffwear svojih obljub ne jemlje zlahka! In to je obljuba, za katero stojijo. Preden se oprema Ruffwear odpravi na pot z vami in vašim psom, je bila vsaka komponenta - od zaponk in šivov do tkanin in trakov - preizkušena in podvržena strogim standardom.

Skupina preizkuševalcev z vsega sveta vsako sezono opravi na tisoče ur testiranja. Delovni psi, lavinski reševalni psi, sledilni psi, ambasadorji, pisarniški psi in celo nekateri legendarni slavni psi.

Ti pasji športniki tečejo, se valjajo, vlečejo, vrtijo, skačejo in dremajo ... počenjo kar se jim zahoče – zato je oprema testirana za vsako vrsto dejavnosti! Če izdelki ustrezajo preizkuševalcem, Ruffwear ve, da bodo ustrezali tudi vam.

Zato ste lahko mirni, če svojega psa vidite brezskrbno skakati med vejami. To je tudi razlog, da bo vaš najljubši povodec verjetno tudi čez leta ostal vaš najljubši povodec.

Ruffwear se zavzema za izdelavo najboljše pasje opreme na planetu, ki jo oblikuje tako, da traja in vas spremlja na vseh vaših dogodivščinah.

To je kakovost, ki jo Ruffwear testira in vam zagotavlja!